Veckostäd i hemmet/Hushållsnära tjänster

När det är svårt att få vardagspusslet att gå ihop så finns vi där för att underlätta vardagen.

Vi erbjuder hemstädning och hushållsnära tjänster som passar just dig. Vi skräddarsyr tillsammans med dig som kund ett avtal som känns bra och uppfyller dina krav och behov.

I dagsläget så är städningen i det privata hemmet i fokus hos oss. För att du som kund ska känna dig trygg med att öppna ditt hem så kan i erbjuda dig en fast medarbetare och vid behov en vikarie med klara instruktioner. Vi gör allt från enklare städningar till storstädning. Vill du att vi använder speciella medel, kontakta gärna oss.

Vi erbjuder hemstädning enligt de intervall som ni önskar. Det kan vara veckostädning eller 2 gånger i månaden eller om ni så önskar månadsstädning.

Flyttstäd

Låt oss ta hand om flyttstädningen. snabbt, enkelt och prisvärt att anlita oss!

Ni kan tryggt lämna över ansvaret för flyttstädningen åt oss och istället ägna er åt allt annat som ska ordnas vid en flytt.

Vi har flera års erfarenhet av flyttstädning och vet vad som krävs för att ni, de som ska flytta in, samt våra medarbetare ska vara nöjda.

Vid städningen så ser vi till att ta med allt material som behövs, vi besiktar och kvalitetssäkrar direkt på plats tillsammans med er och de som skall flytta in, det gör vi för att försäkra oss om att samtliga parter är nöjda med utfört arbete.

Kontorsstäd/Butiksstäd

För oss är det viktigt att såväl medarbetare som kunder uppfattar omgivningen som ren, trivsam och representativ. Välj ett städbolag som kan leva upp till detta.

Kontor/Butikstädning innebär

 • Glada och trevliga medarbetare
 • Rätt städmetoder
 • Bekymmersfri fungerande städning
 • Alltid samma medarbetare
 • Vikarier som alltid har bra instruktioner.
 • Vill du arbeta hos oss?

  Är du intresserad av att bli en av oss? Vi söker dig som är nogrann, och målmedveten. Du bör trivas med att arbeta ensam men också fungera i grupp då det även förkommer. Körkort är ett krav. Kan du vara den vi söker? tveka inte att skicka ditt CV och Personliga brev till oss.

  Om företaget

  Eva Sundberg (fd Eriksson) köpte bolaget i början av 1991 och har sedan dess drivit det med viss hjälp av familjen. Företaget sysselsätter ca 6 personer, huvudsakligen lokalvårdare. På Dosis är merparten av personalen internutbildad och det för att vi med större säkerhet ska kunna erbjuda våra kunder det bästa.

  Varför ska du välja oss?

  Om du är ute efter ett nära samarbete och ett personligt engagemang så ska du vända dig till oss. Vi anser att en bra kommunikation samt regelbunden återkoppling och kvalitetssäkring är viktigt. Vi skräddarsyr tillsammans med kunden ett avtal med målet att det ska passa den individuella kunden så bra som möjligt.